Maksymalnie Totalna Rozgrywka - MTR

Serwer Freeroam,start nie długo!

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Serwer w trakcie budowy! Rekrutacja Na Lidera PSP Otwarta!

#1 2016-10-15 17:47:30

AseQ
Użytkownik
Liczba postów: 3
WindowsChrome 53.0.2785.143

Rekrutacja Na Moderatora Serwera

Otwieramy pierwszą rekrutację na moderatora.
Wzór:
Imię:
Coś od siebie:
Dlaczego Ty:

#2 2016-10-15 17:53:23

Koksik69
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 7Firefox 49.0

Odp: Rekrutacja Na Moderatora Serwera

Wzór:
Imię:Koksik69
Doświadczenie:Posiadam
Coś od siebie:Liczę na  z waszej strony dlamnie .
Dlaczego Ty:Ponieważ ogarniam panel i komendy.Jestem kulturalny i miły. Nie wyzywam ni kogo myślę że dlatego.

2016-10-15 17:58:02 AseQ napisał/a:

Podanie odrzucone,z powodu kłamania na temat wieku//AseQ

#3 2016-10-15 19:27:24

Vibe
Moderator Serwera
Liczba postów: 1
WindowsChrome 51.0.2704.79

Imię: Mateusz
Doświadczenie: Już na wielu serwerach RPG jak i truckerskich pełniłem role moderatora. Moja wspolpraca z ekipa przebiegła pomyślnie wiec myśle ze tu tez mam szanse na taka range.
Coś od siebie:  Nazywam się Mateusz mam 11 lat i w mta gram już od roku. Pełniłem już role moderatora na serwerach. Interesuję się piłką nożna oraz motoryzacją.
Dlaczego Ty: Potrafie obsługiwać się panelem i jestem bardzo aktywny (jeżeli nie jestem w szkole). Zawsze dokładnie pilnuje czatu żeby nie było zadnego przeklinania i wyzywania innych osob.
//Akceptuje na okres próbny.

#4 2016-10-17 16:58:37

TheKokoPL
Opiekun Forum
Liczba postów: 3
WindowsChrome 51.0.2704.79

Imię: Szymon :>
Ukryta wiadomość

13 :C

Doświadczenie: Miałem swój serwer aseq pamięta [dblpt][star] potem grałem na serwerze takiego ciotexa co jego nick zaczynal się Na H tam miałem moda a tera gram na serwerze mojego krula Aska znaczy Asqa.
Coś od siebie:  Umiem banowac i kickowac i pilnuje czatu. Jestem aktywny wiec będę pilnowal.
Dlaczego Ty: Jestem bardzo aktywny miły i kulturalny.

Pozdrawiam

#5 2016-10-17 22:01:27

AseQu
Administrator RCON
Liczba postów: 2
WindowsChrome 53.0.2785.143

TheKokoPL napisał/a:

Imię: Szymon :>
Ukryta wiadomość

13 :C

Doświadczenie: Miałem swój serwer aseq pamięta [dblpt][star] potem grałem na serwerze takiego ciotexa co jego nick zaczynal się Na H tam miałem moda a tera gram na serwerze mojego krula Aska znaczy Asqa.
Coś od siebie:  Umiem banowac i kickowac i pilnuje czatu. Jestem aktywny wiec będę pilnowal.
Dlaczego Ty: Jestem bardzo aktywny miły i kulturalny.

Pozdrawiam

//Zgadnij dlaczego odrzucamy :> Za zabranie mi rcona na forum,usunięcie tematów,odwalanie,wyzywanie oraz Twojego bana na serwerze [999d] zostajesz wykluczony!

#6 2016-12-21 18:23:37

Bartek
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 7Chrome 55.0.2883.87

Wzór:
Imię:Bartosz
Doświadczenie: Duże,byłem już moderatorem na wielu wielu serwerach [dblpt])
Coś od siebie: Liczę ,że  siędostanę i ,że będzie się nam dobrze pracowało [dblpt]) Powodzenia także innym !!! [dblpt]D
Dlaczego Ty:Ponieważ mam  najlepsze pomysły na eventy.Bardzo dużo razy byłem jako moderator na wielu wielu serwerach.Zdobyłem tam ogromne doświadczenie.Bardzo dużo wprowadzałem zmian i pomysłów do Administracji RCON.Tutaj też chcę spróbować.Znam wszystkie komendy które powinienem znać jako moderator.Bardzo lubiła mnie Administracja z innych serwerów i chcę aby tutaj też tak było:) Będę starał się utrzymywać porządek i ogarniać graczy aby nie odwalali.Bardzo chciałbym też tutaj dołączyć ponieważ widzę ,że jesteście ogarniętą ekipą.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB 1.5.7

Darmowe Forum
doradzimyvirtualstoriescrafted15pamietniksamobojcyrpgskygame